Чланци

Филтер
 • Градско такмичење из енглеског језика 2017.

  Тако  се  то  ради  код  нас  у  "Сремцу"

       Ове године, заиста имамо разлога да будемо поносни на наше ученике што се тиче такмичења из енглеског језика.

     Осим наших HIPPO 2017 полуфиналиста о којима смо већ писали, имамо и два ученика осмог разреда која су освојила друго место на Градском такмичењу из енглеског језика које је одржано 25. 3. 2017. године, и тиме обезебедила пласман на Републичко такмичење.

    Све честитке нашој Марији Брзаковић, ученици VIII1,чија је наставница Ангелина Божовић и Лазару Ђерију ученику VIII4,чија је наставница Марина Копиловић.

    Желимо им много успеха на предстојећем Републичком такмичењу! Сигурни смо да ће се вредно припремати и да успех неће изостати. 

  eng1

 • ИЗЛОЖБА ГРЧКИХ СТУБОВА

  izložba grčkih stubova 

   Ученици петог разреда су показали своју креативност прављењем стубова грчке архитектуре. На тај начин су одали почаст сјајној грчкој култури која је и данас инспирација за многе ствароце. Ученици су показали и на часовима историје код наставнице Јелице Пендић велико интересовање за античку историју Грчку. 

 • Наши HIPPO полуфиналисти

      

     h1  У категорији HIPPO 1,  од укупно 1706 пријављених кандидата из Србије, из наше школе у полуфинале пласирало се 4 ученика.

      У  категорији HIPPO 2, од укупно 899 пријављених кандидата из Србије, из наше школе у полуфинале пласирало се 2 ученика.

 • Такмичење рецитатора у "Руском дому" и специјална награда за нашу Уну Стефановић

  Письмо Татьяны к Онегину
  Una1     Поводом Светског дана поезије у Руском дому је 21. марта 2017. године одржан конкурс "Очаравајући стихови". Наша ученица Уна Стефановић је добила посебну награду жирија због тачног изговора руског језика, глумачког умећа и емоционалности којима је дочарала лик Пушкинове јунакиње Татјане.
 • Енглески без граница

  ЕНГЛЕСКИ БЕЗ ГРАНИЦА

  5. Међународно такмичење из енглеског језика

  hippoУ суботу, 4. марта 2017. године, у нашој школи организована је прелиминарна рунда међународног такмичења из енглеског језика за ученике  од 5 – 8. разреда.

  Такмичило се укупно 74 ученика наше школе, у три категорије: HIPPO 1 (ученици 5. разреда),  HIPPO 2 (ученици 6. разреда) и HIPPO 3 (ученици 7. и 8. разреда).

  До сада је на HIPPO такмичењу из енглеског језика учествовало 44.000 такмичара из више од 1.500 школа из преко 10 земаља.

 • Такмичење из енглеског језика :)

          У суботу, 04.03.2017. године одржаће се HIPPO такмичење из енглеског језика са почетком у 12 часова. Моле се сви HIPPO такмичари да буду у холу школе најкасније у 11,45 часова.

 • Наставна субота

          Због  надокнаде  продужетка  новогодишњих  и  божићних  празника,  субота 04.03.2017. године  ће  бити  наставни  дан  , а  настава  ће  се  одвијати  по  распореду  од  понедељка.

претрага